Geen cadeaus in favorieten

1. EasyToys Adventskalender

Deze adventskalender is wellicht de spannendste die je gaat tegenkomen. En daarnaast was dit ook verreweg de meest populaire adventskalender van 2022! De EasyToys Adventskalender bevat 24 erotische speeltjes en accessoires waar jij én je partner beiden wat aan hebben! De vrouw aan wie je deze adventskalender gaat geven zal voor ruim €500,- aan producten ontvangen! Dus wacht niet langer en maak jullie decembermaand extra speciaal!

2. Rituals Adventskalender

De Rituals Adventskalender is het perfecte luxe cadeau voor vrouwen tijdens de decembermaand. Deze kalender bevat 24 bijzondere verrassingen om af te tellen naar Kerstmis. Het is een herinnering om te genieten van klein geluk en zelfliefde. Adventskalenders tellen af naar Kerst en zijn populair voor volwassenen. De Rituals Adventskalender is verkrijgbaar in verschillende luxe versies en gevuld met producten uit bekende Rituals collecties. Het is een betekenisvol cadeau dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert, verpakt in een stijlvolle doos. Er is ook een mannen adventskalender beschikbaar voor feestelijke verrassingen gedurende 12 dagen.

3. Lookfantastic Beauty Adventskalender

Deze Beauty Adventskalender is het perfecte cadeau voor vrouw die er graag verzorgd bijlopen. Het zit vol met luxe huidverzorgings- en make-upproducten van topmerken, ter waarde van meer dan €625, maar kost slechts €115!. Het bevat onder andere een oogschaduwpalette, mascara, gezichtsverzorging en meer beauty producten die je als man waarschijnlijk weinig zeggen. Maar wij beloven je: dit een geweldige adventskalender vrouw!

4. Happy Socks Adventskalender

Een Happy Socks adventskalender is het perfecte cadeau voor elke vrouw tijdens de feestmaand. Deze kalender zal de hele maand december gevuld zijn met vreugde! Of je het nu voor jezelf koopt of voor een geliefde, het is een geschenk dat blijft geven. Met 24 paar sokken, variërend van vrolijke kerstontwerpen tot tijdloze gestipte sokken, en zelfs de populaire Cloudy Sock van dit seizoen, is elke dag een verrassing. Deze adventskalender houdt niet alleen de voeten warm, maar ook het hart blij. Dus maak december nog specialer met een Happy Socks adventskalender en geniet van vreugde en comfort, elke dag opnieuw.

5. Willie Toys Erotische Adventskalender

De Willie Toys Adventskalender 1 is een opwindend cadeau voor jezelf of je vrouw. Deze luxe aftelkalender bevat 24 vakjes met sextoys en toebehoren, perfect voor spannende avonturen. Je kunt hem niet alleen gebruiken om af te tellen naar Kerst, maar ook naar verjaardagen, jubilea, en andere speciale gelegenheden. Elke dag onthul je een nieuw verrassend item. Maak de ervaring nog opwindender met de gratis Willie Pleasure App, die sexy opdrachten en productinformatie biedt. Een preview van enkele producten in de kalender: Satisfyer pro 2, Rocket Pussy Rider Masturbator, Willie Toys vibrerend eitje, Willie Toys Duo Vibrator, Willie Toys Lipstick Vibrator, en Willie Toys Vibrerende Cockring.

6. NYX - Professionele make-up adventskalender

De NYX Adventskalender voor vrouwen is het perfecte cadeau voor iedere dame omdat het een mix van professionele make-up en leuke extra's biedt. Met hoogwaardige producten make-up producten, zorgt het voor een stralende look tijdens de feestdagen. Maar het gaat verder dan dat, met een handige spiegel, make-up tools, en trendy accessoires waar elke beauty bewuste vrouw blij van wordt, is dit misschien wel dé adventskalender voor haar!

Alles wat je wilt weten over adventskalenders

Een adventskalender is een speciale kalender die wordt gebruikt om af te tellen naar Kerstmis. Deze kalenders bevatten meestal 24 of 25 genummerde vakjes, die je dagelijks opent vanaf 1 december tot aan Kerstmis, en elke dag vind je een kleine verrassing, zoals chocolade, speelgoed of andere cadeautjes.

De traditie van de adventskalender komt oorspronkelijk uit Duitsland en dateert terug tot de 19e eeuw. Het was bedoeld als een manier om kinderen te helpen aftellen naar Kerstmis en hen dagelijks een verrassing te geven.

De verrassingen in adventskalenders kunnen variëren, maar ze omvatten vaak chocolaatjes, snoep, miniaturen van cosmetische producten, kleine speeltjes, en soms zelfs puzzels of kerstverhalen. Hierboven vind je een lijst van alle adventskalenders voor vrouwen.

Het doel van een adventskalender is om de spanning en anticipatie van Kerstmis op te bouwen door dagelijks een klein cadeautje te openen en de dagen tot het kerstfeest te tellen.

De prijs van een adventskalender kan sterk variëren, afhankelijk van de inhoud en het merk. Eenvoudige chocolade-adventskalenders kunnen al voor een paar euro verkrijgbaar zijn, terwijl luxe adventskalenders met designerproducten aanzienlijk duurder kunnen zijn, soms tot enkele honderden euro’s.

Terwijl de meeste adventskalenders zijn ontworpen voor Kerstmis, zijn er ook adventskalenders beschikbaar voor andere feestdagen, zoals Pasen of Valentijnsdag, met aangepaste thema’s en verrassingen.

Als je een dag mist, kun je de adventskalender gewoon voortzetten op de volgende dag. Het gaat erom plezier te hebben en af te tellen naar Kerstmis, dus maak je geen zorgen als je een vakje vergeet te openen. Voel je toch tijdsdruk? Open dan gewoon twee vakjes op één dag.

Traditioneel begint het gebruik van een adventskalender op 1 december, en je opent dan elke dag een vakje tot en met 24 december of op sommige kalenders tot en met Kerstmis op 25 december.

Adventskalender vrouw tip? Neem contact op!

Ben jij ergens een leuke adventskalender voor vrouwen tegengekomen, of biedt jouw bedrijf dit misschien zelf wel aan? Neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden!

Adventskalender Vrouw: voor een speciale december!

Verras haar deze feestdagen met een betoverende adventskalender

Dit feestseizoen is het tijd om haar te verwennen met een geschenk dat de vreugde van Kerstmis elke dag opnieuw laat oplichten: een prachtige adventskalender. Stel je voor dat ze elke ochtend vol verwachting een nieuw vakje opent, nieuwsgierig naar de verrassing die tevoorschijn komt. Een adventskalender is niet zomaar een cadeau; het is een reis vol spannende momenten en zorgvuldig uitgekozen traktaties, speciaal voor haar.

Wat maakt een adventskalender het perfecte geschenk voor haar?

 1. Dagelijkse Vreugde: Geef haar de vreugde van elke dag een verrassing ontdekken. Met een adventskalender krijgt ze de kans om gedurende de hele maand december elke dag iets nieuws en bijzonders te ervaren.

 2. Persoonlijke Verwennerij: Kies een adventskalender die past bij haar smaak en voorkeuren. Of ze nu houdt van luxe schoonheidsproducten, heerlijke chocolade, fijne sieraden, of inspirerende citaten, er is een kalender die haar hart sneller zal laten kloppen.

 3. Magische Verbinding met het Seizoen: Een adventskalender verbindt haar met de betovering van het feestseizoen op een intieme manier. Elke dag herinnert haar eraan dat de feestdagen naderen, terwijl ze geniet van kleine momenten van vreugde en opwinding.

 4. Langdurige Blijdschap: In tegenstelling tot traditionele cadeaus, biedt een adventskalender langdurige opwinding. Elke dag dat ze een nieuw vakje opent, zal ze aan jou en je gulle gebaar denken, en de blijdschap blijft voortduren terwijl de maand vordert.

 5. Een Emotioneel Gebaar: Het schenken van een adventskalender toont niet alleen je aandacht voor haar interesses, maar ook je liefdevolle inzet om haar deze feestdagen te laten stralen.

 6. Spanning en Anticipatie: De spanning van het ontdekken wat er in het volgende vakje zit, voegt een element van opwinding en anticipatie toe aan haar dagelijkse routine.

 7. Variatie in Geschenken: Met verschillende verrassingen, van kleine hebbedingetjes tot waardevolle geschenken, biedt een adventskalender een gevarieerde ervaring die haar nieuwsgierigheid en opwinding prikkelt.

 8. Een Moment voor Zichzelf: Elke dag een vakje openen is een moment van ontspanning en plezier dat ze helemaal aan zichzelf kan wijden.

 9. Verbondenheid met Traditie: Adventskalenders zijn een prachtige traditie die de feestdagen extra speciaal maken en haar dichter bij de feestelijke sfeer brengen.

 10. Feestelijke Decoratie: Naast de inhoud voegt een adventskalender ook een vleugje feestelijke decoratie toe aan haar huis, waardoor de hele omgeving wordt opgetild.

 11. Creatieve Ontwerpen: Adventskalenders zijn er in diverse creatieve ontwerpen, van traditionele tot moderne stijlen, waardoor je haar persoonlijkheid en stijl kunt weerspiegelen.

 12. Herinneringen en Tradities: Het starten van een nieuwe traditie waarbij ze elk jaar een adventskalender krijgt, zal mooie herinneringen creëren die ze koestert.

 13. Momenten van Verbinding: Elke dag dat ze een vakje opent, zal ze zich verbonden voelen met jou en je liefdevolle gebaar, zelfs als jullie niet fysiek samen kunnen zijn.

 14. Stressverlichting: De opwinding van het dagelijkse ritueel van het openen van een vakje kan als een positieve afleiding dienen van de dagelijkse stress.

 15. Verzorging en Zelfliefde: Als de kalender cosmetica en verzorgingsproducten bevat, stimuleert het haar om wat welverdiende tijd aan zichzelf te besteden.

 16. Verassingen voor Elk Aspect van Haar Leven: Of ze nu een fijnproever is, een boekenwurm, een modefan of een liefhebber van huisdecoratie, er is een adventskalender die bij haar interesses past.

 17. Een Kans om Nieuwe Dingen Te Proberen: Een adventskalender introduceert haar mogelijk tot nieuwe producten en ervaringen die ze anders misschien niet zou hebben ontdekt.

 18. Bijzondere Tijd met Dierbaren: Samen een vakje openen kan een speciale dagelijkse traditie worden die ze deelt met vrienden, familie of geliefden.

 19. Betoverende Jeugdherinneringen: Herinneringen aan het openen van adventskalenders in haar jeugd zullen opnieuw tot leven komen en haar een gevoel van nostalgie geven.

 20. Een Glimlach Elke Dag: Het grootste geschenk van een adventskalender is misschien wel de glimlach die het elke dag op haar gezicht tovert en de liefde die het symboliseert.

Laat de magie van een adventskalender haar hart veroveren

Dit jaar, geef haar een cadeau dat haar elke dag weer laat glimlachen. Met een betoverende adventskalender geef je haar niet alleen een reeks geschenken, maar ook een ervaring vol blijvende herinneringen. Open samen met haar de deuren naar dagelijkse vreugde, persoonlijke verwennerij en seizoensgebonden magie. Deze feestdagen draait alles om het maken van kostbare momenten, en een adventskalender doet precies dat.

Ook leuk: verras haar met een zelfgemaakte adventskalender!

Een zelfgemaakte adventskalender is een prachtig en attent geschenk om de feestelijke stemming gedurende de decembermaand te vergroten. Het creëren van een persoonlijke adventskalender voor een speciale vrouw in je leven is een geweldige manier om haar te laten zien hoeveel je om haar geeft. Hier is een stappenplan om je op weg te helpen bij het maken van een unieke en betekenisvolle adventskalender:

Stap 1: Kies een thema
Denk na over de interesses en voorkeuren van de vrouw voor wie je de adventskalender maakt. Houdt ze van chocolade, schoonheidsproducten, handgeschreven notities of misschien gepersonaliseerde sieraden? Het kiezen van een thema dat aansluit bij haar smaak zal de adventskalender extra speciaal maken.

Stap 2: Verzamel materialen
Verzamel 24 kleine cadeautjes die passen bij het gekozen thema. Dit kunnen items zijn die je koopt, maakt of zelfs dingen die een emotionele waarde hebben. Zorg ervoor dat elk cadeautje in een apart vakje past, bijvoorbeeld kleine doosjes, zakjes of enveloppen.

Stap 3: Ontwerp de kalender
Kies een creatieve manier om de adventskalender te presenteren. Je kunt een bestaande kalender kopen en versieren, of je kunt er zelf een maken met behulp van karton, papier, stof en andere decoratieve materialen. Denk aan het toevoegen van linten, glitters, stickers en foto’s om het persoonlijker te maken.

Stap 4: Verdeel de cadeautjes
Plaats elk cadeautje in een apart vakje van de kalender, beginnend bij 1 december en eindigend op 24 december. Zorg ervoor dat de cadeautjes variëren in grootte en aard, zodat elke dag een leuke verrassing is.

Stap 5: Voeg persoonlijke touch toe
Schrijf voor elke dag een korte, liefdevolle boodschap of een gedichtje om de adventskalender nog specialer te maken. Dit kan een herinnering zijn aan een gedeelde ervaring, een compliment of gewoon een hartverwarmende wens voor de dag.

Stap 6: Presentatie
Geef de adventskalender op een bijzondere manier aan de vrouw. Je kunt ervoor kiezen om het cadeau persoonlijk te overhandigen, het ergens neer te leggen waar ze het zal vinden, of het zelfs opsturen als een verrassing als jullie niet bij elkaar in de buurt zijn.

Stap 7: Geniet samen
De adventskalender is een geweldige manier om elke dag een beetje magie en vreugde toe te voegen aan de aanloop naar Kerstmis. Moedig haar aan om elke dag een cadeautje te openen en samen te genieten van de kleine verrassingen die je hebt voorbereid.

Met een zelfgemaakte adventskalender toon je niet alleen je liefde en aandacht, maar creëer je ook kostbare momenten en herinneringen die jullie relatie versterken en de feestelijke sfeer verhogen.

Maar welk thema kies je?

Dit is eigenlijk heel simpel: een thema die bij de vrouw past. Vaak is dit meer dan duidelijk voordat je begint. Maar om je toch op weg te helpen geven we je graag 12 originele ideeën:

Natuurlijk! Hier zijn enkele mogelijke thema’s voor een zelfgemaakte adventskalender voor een vrouw:

 1. Beauty en Verzorging: Vul de adventskalender met kleine beautyproducten zoals lippenbalsems, nagellak, gezichtsmaskers, parfummonsters en andere verzorgingsproducten.

 2. Chocolade en Zoetigheden: Elke dag kan ze genieten van een heerlijke chocolade, traktatie of zelfgemaakt baksel, waardoor ze haar dagen zoeter maakt.

 3. Sieraden en Accessoires: Geef haar elke dag een nieuw sieraad, zoals oorbellen, armbanden, ringen of haaraccessoires, om haar feestelijke outfits te verfraaien.

 4. Handgeschreven Brieven en Gedichten: Schrijf voor elke dag een liefdesbrief, een gedicht of een inspirerende boodschap om haar hart te verwarmen.

 5. Knutsel- en DIY-materialen: Voor de creatieve vrouw kun je kleine knutselmaterialen toevoegen, zoals verf, kwasten, kralen, draad en instructies voor het maken van sieraden of kunstwerken.

 6. Gezondheid en Welzijn: Stel een kalender samen met gezonde snacks, thee, essentiële oliën, mindfulness-oefeningen en kleine cadeautjes die haar welzijn bevorderen.

 7. Boeken en Literatuur: Kies elke dag een ander boek, gedicht of kort verhaal dat past bij haar literaire smaak en laat haar genieten van een moment van rust en lezen.

 8. Reiscadeautjes: Voor de avontuurlijke vrouw kun je kleine reiscadeautjes toevoegen, zoals een wereldkaart, bagagelabels, reisgidsen of zelfs verrassende reisbestemmingen.

 9. Wellness en Ontspanning: Vul de kalender met kleine wellnessproducten zoals badzout, kaarsen, massageoliën en ontspannende muziek om haar te helpen ontstressen.

 10. Herinneringen en Foto’s: Voeg elke dag een foto van jullie samen toe, of van gedeelde momenten en avonturen, om warme herinneringen op te halen.

 11. Bloemen en Planten: Geef haar elke dag een klein boeketje gedroogde bloemen, zaadjes om te planten, of zelfs kleine plantjes om haar omgeving op te fleuren.

 12. Gepersonaliseerde Geschenken: Maak elke dag een uniek gepersonaliseerd geschenk, zoals een gepersonaliseerde mok, sleutelhanger, kussen, of kalender met jullie foto’s of speciale data.

De sleutel tot een succesvolle adventskalender is om het thema te laten aansluiten bij haar persoonlijkheid en interesses, zodat elke dag een oprechte glimlach op haar gezicht tovert.