Geen cadeaus in favorieten

Gefeliciteerd vrouw! Dit zijn de leukste verjaardagswensen

Gefeliciteerd! Er is binnenkort een speciale vrouw in je leven jarig en je wilt haar laten weten hoeveel ze voor je betekent. Maar waar begin je als het gaat om het bedenken van de perfecte verjaardagswens? Geen zorgen, in dit artikel hebben we een uitgebreide lijst samengesteld met de leukste felicitaties voor iedere vrouw!

Wie wil je feliciteren?

20x gefeliciteerd vrouw lief – zo kun je iedereen een leuke verjaardag wensen (gefeliciteerd vrouw lief

 1. Van harte gefeliciteerd vrouw! Maak er een geweldige dag van.
 2. Happy birthday! Ik hoop dat je dag net zo speciaal is als jij.
 3. Gefeliciteerd met het ouder worden, het is niet zo erg als het lijkt 😉
 4. Hieperdepiep, hoera! Laat het feest maar beginnen!
 5. Geniet van je verjaardag en alle leuke verrassingen die op je wachten.
 6. Laten we het vandaag helemaal los laten en feesten ter ere van jouw verjaardag!
 7. Feliz cumpleaños! Maak er een onvergetelijke dag van!
 8. Het is tijd om taart te eten, ballonnen op te blazen en te vieren dat je weer een jaar ouder bent geworden!
 9. Proost op een geweldige verjaardag en op nog veel meer jaren vol geluk en succes!
 10. Happy birthday! Ik hoop dat al je wensen uitkomen en dat je dag vol liefde en vreugde is.
 11. Felicitaciones en je verjaardag! Geniet van elk moment en maak er een onvergetelijke dag van!
 12. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben zo blij dat ik je collega mag zijn en deze dag met jou kan delen.
 13. Laat de confetti vallen en de ballonnen knallen, want het is jouw verjaardag!
 14. Hartelijk gefeliciteerd! Geniet van je dag en alles wat het leven te bieden heeft.
 15. Verjaardagen zijn net als wijn – hoe ouder ze worden, hoe beter ze worden! Proost op een geweldig jaar!
 16. Hiep hiep hoera! Ik hoop dat je verjaardag net zo geweldig is als jij bent!
 17. Feliz cumpleaños mi amigo/amiga! Ik wens je een dag vol geluk en vreugde.
 18. Happy birthday to you! Ik hoop dat dit jaar gevuld is met succes en geluk voor jou.
 19. Geniet van je verjaardag en al het goede dat het met zich meebrengt. Cheers op jou!
 20. Laat het feest beginnen! Van harte gefeliciteerd en een gelukkige verjaardag gewenst!

20x gefeliciteerd vrouw romantisch – feliciteer de vrouw van je leven

 1. Gelukkige verjaardag aan de liefde van mijn leven. Ik ben zo dankbaar dat ik elke dag naast jou wakker mag worden.
 2. Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou, mijn liefste. Laten we deze verjaardag vieren en nog vele jaren samen doorbrengen.
 3. Op deze speciale dag wil ik je laten weten hoeveel ik van je hou en hoe dankbaar ik ben dat je in mijn leven bent. Gelukkige verjaardag, mijn schat.
 4. Je maakt elk moment van mijn leven zo veel beter, mijn liefste. Gelukkige verjaardag en bedankt dat je er altijd voor me bent.
 5. Vandaag vier ik niet alleen de dag waarop je geboren bent, maar ook de dag waarop je mijn leven binnenkwam en het voorgoed veranderde. Gelukkige verjaardag, mijn liefde.
 6. Ik hou van je meer dan woorden kunnen uitdrukken, mijn prachtige partner. Gelukkige verjaardag en laat ons deze dag samen vieren.
 7. Vanaf het moment dat ik je ontmoette, wist ik dat je de enige voor mij was. En nu, op deze speciale dag, wil ik je laten weten hoeveel ik nog steeds van je hou. Gelukkige verjaardag, mijn schat.
 8. Ik ben zo dankbaar voor elk moment dat we samen doorbrengen en ik kan niet wachten om nog meer te delen. Gelukkige verjaardag, mijn prinses.
 9. Jouw liefde maakt mijn wereld compleet. Gelukkige verjaardag aan de vrouw van mijn dromen.
 10. Op deze speciale dag wil ik je laten weten dat je mijn alles bent. Gelukkige verjaardag, mijn liefste.
 11. Mijn hart is vol liefde en dankbaarheid op deze dag, want ik heb de eer om je verjaardag te vieren. Gelukkige verjaardag, mijn prachtige partner.
 12. Je bent niet alleen mijn geliefde, maar ook mijn beste vriendin. Laten we deze verjaardag samen vieren, mijn liefste.
 13. Vandaag vier ik niet alleen jouw verjaardag, maar ook het feit dat ik de gelukkigste persoon ter wereld ben omdat ik jou heb. Gelukkige verjaardag, mijn schat.
 14. Jouw liefde is het mooiste geschenk dat ik ooit heb ontvangen. Gelukkige verjaardag aan mijn dierbare levenspartner.
 15. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel ik van je hou en hoe dankbaar ik ben voor jouw aanwezigheid in mijn leven. Gelukkige verjaardag, mijn prachtige liefde.
 16. Jij bent mijn rots in de branding, mijn steun en toeverlaat. Gelukkige verjaardag, mijn dierbare partner.
 17. Op het moment dat ik jou zag, voelde ik direct dat jij de ware voor mij was. En vandaag, op jouw speciale dag, wil ik jou laten weten dat mijn liefde voor jou alleen maar sterker is geworden. Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag, mijn grote liefde.
 18. Door jouw liefde voel ik me compleet. Ik ben ontzettend dankbaar dat jij in mijn leven bent en ik hoop nog vele jaren samen met jou te kunnen doorbrengen. Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag, mijn mooie partner.
 19. Jij bent mijn soulmate en mijn beste vriend(in) in één. Op deze bijzondere dag wil ik jou laten weten dat ik ontzettend veel van jou hou en ik kan niet wachten om de toekomst samen met jou te verkennen. Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag, mijn lieve schat.
 20. Jouw liefde is het mooiste cadeau dat ik ooit heb ontvangen. Ik ben zo trots en dankbaar dat ik jouw partner mag zijn. Op deze dag van jouw geboorte, wil ik jou een geweldige verjaardag toewensen en veel liefde en geluk voor het komende jaar. Van harte gefeliciteerd, mijn dierbare levenspartner.

20x gefeliciteerd vrouw grappig – feliciteer haar op een humoristische manier!

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nu officieel een jaar ouder en wijzer, maar laten we niet overdrijven.
 2. Gelukkige verjaardag, mijn vriendin! Ik hoop dat je geniet van deze dag en dat je geen rimpels krijgt van het lachen om mijn grappen.
 3. Het is niet de verjaardagstaart die telt, maar de kaarsjes erop. Hoe meer kaarsjes, hoe meer je moet uitblazen! Veel succes daarmee.
 4. Op jouw verjaardag wil ik je vertellen dat je er jonger uitziet dan ooit tevoren! Oké, dat is misschien een beetje overdreven, maar je ziet er nog steeds fantastisch uit.
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je dag net zo speciaal is als jij, en dat betekent dat we flink moeten gaan feesten.
 6. Je bent vandaag een jaar ouder, maar dat betekent niet dat je moet stoppen met feesten. In feite moet je nu meer dan ooit genieten van het leven – je weet immers nooit wanneer je het niet meer kan.
 7. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je dag zo zoet is als de taart die we gaan eten. En als we te veel eten, maken we gewoon een wandeling om de calorieën te verbranden. Het is tenslotte jouw dag.
 8. Je bent niet oud, je bent gewoon goed gekruid! Gefeliciteerd met je verjaardag vrouw.
 9. Laten we eerlijk zijn, ouder worden is niet altijd leuk. Maar je kunt het beter van de positieve kant bekijken: je bent nu een jaar dichter bij het krijgen van seniorenkorting. Gefeliciteerd!
 10. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nu officieel te oud om de verkeerde dingen te doen en te jong om te weten wat de juiste dingen zijn.
 11. Laten we je verjaardag vieren met wijn, chocolade en alle andere dingen die ons doen vergeten dat we ouder worden.
 12. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nu officieel een jaar dichter bij het moment waarop je jezelf gaat afvragen waar de tijd is gebleven.
 13. Gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we deze dag vieren met taart, ballonnen en een paar leugens over je leeftijd.
 14. Vandaag is het jouw verjaardag en daarom gaan we allemaal doen alsof we niet weten hoe oud je bent.
 15. Op deze speciale dag wil ik je eraan herinneren dat leeftijd slechts een getal is. Maar als je wilt, kunnen we dat getal vieren met een paar extra glazen champagne.
 16. Gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je een jaar ouder bent geworden, wordt het tijd om serieus na te denken over je toekomst. Of laten we gewoon feesten en dat uitstellen tot morgen.
 17. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag al onze problemen vergeten en genieten van het feest. We kunnen morgen wel weer dealen met de realiteit.
 18. Op jouw verjaardag wil ik je vertellen dat je er nog steeds jong en prachtig uitziet, maar laten we niet vergeten dat we allemaal een beetje ouder worden. Behalve jij natuurlijk, je wordt gewoon steeds beter!
 19. Gelukkige verjaardag aan mijn favoriete vrouw! Je bent niet alleen mooi en slim, maar je hebt ook een fantastisch gevoel voor humor. Laten we proosten op nog vele jaren van lachen en plezier.
 20. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nu officieel een jaar wijzer geworden, wat betekent dat je de wereld beter begrijpt dan ooit tevoren. Of dat is wat we graag denken om ons beter te voelen over onze eigen gebreken. Geniet van je dag!

20x gefeliciteerd moeder – 20 liefdevolle manieren om je moeder te feliciteren

 1. Lieve mama, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hou van je en ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me doet.
 2. Happy birthday, lieve moeder! Bedankt voor alle liefde, zorg en steun die je me altijd geeft.
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag, mam! Ik ben trots op de sterke, mooie en geweldige vrouw die je bent.
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn dierbare moeder! Moge deze dag gevuld zijn met vreugde en zegeningen.
 5. Happy birthday, mama! Ik ben gezegend met een moeder zoals jij en ik waardeer alles wat je doet voor ons gezin.
 6. Gefeliciteerd met je verjaardag, moeder! Ik wens je een jaar vol liefde, geluk en goede gezondheid.
 7. Lieve mama, ik kan me geen betere moeder voorstellen dan jij. Happy birthday en bedankt voor alles wat je voor me doet.
 8. Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve moeder! Ik hoop dat deze dag net zo bijzonder is als jij.
 9. Happy birthday, mam! Ik ben dankbaar voor je onvoorwaardelijke liefde en steun door de jaren heen.
 10. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mama! Bedankt voor alle wijze raad, troost en humor die je me geeft.
 11. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn lieve moeder! Ik hoop dat deze dag je vreugde en warmte brengt.
 12. Lieve mama, ik wens je een dag gevuld met liefde, geluk en leuke verrassingen. Happy birthday!
 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn dierbare moeder! Ik ben gezegend met jou als mijn mama.
 14. Happy birthday, mama! Ik ben zo dankbaar voor alle offers die je hebt gebracht om me te helpen opgroeien en succesvol te zijn.
 15. Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve moeder! Ik hoop dat deze dag je herinnert hoe bijzonder en geliefd je bent.
 16. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn liefste moeder! Moge deze dag het begin zijn van een geweldig nieuw jaar vol geluk en voorspoed.
 17. Happy birthday, mam! Ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan en ik zal altijd van je blijven houden.
 18. Gefeliciteerd met je verjaardag, moeder! Ik hoop dat deze dag vol met liefde, lachen en geluk zal zijn.
 19. Lieve mama, ik stuur je de beste wensen voor je verjaardag en ik dank je voor alles wat je voor ons doet. Happy birthday!
 20. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn fantastische moeder! Ik ben trots op wie je bent en wat je hebt bereikt en ik wens je nog vele jaren van geluk en gezondheid.

20x gefeliciteerd zus – familieliefde is toch het mooiste wat er is?

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn lieve zus! Ik ben dankbaar dat we samen zijn opgegroeid en ik waardeer de band die we delen.
 2. Happy birthday, zus! Ik hoop dat deze dag net zo speciaal is als jij en dat je het viert op jouw manier.
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn geweldige zus! Ik ben zo trots op de vrouw die je bent geworden.
 4. Lieve zus, ik wens je een gelukkige verjaardag vol liefde, lachen en mooie herinneringen.
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn dierbare zus! Ik ben gezegend met een zus zoals jij en ik waardeer alles wat je voor me doet.
 6. Happy birthday, sis! Bedankt voor alle avonturen, steun en humor die we delen.
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn prachtige zus! Ik hoop dat deze dag je herinnert hoe geliefd en bijzonder je bent.
 8. Lieve zus, ik stuur je mijn warmste wensen voor je verjaardag en ik hoop dat al je dromen uitkomen.
 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn lieve zus! Ik ben dankbaar voor de mooie momenten die we samen hebben gedeeld en ik kijk uit naar nog veel meer.
 10. Happy birthday, sis! Ik waardeer alles wat je voor me doet en ik ben zo blij dat we altijd op elkaar kunnen rekenen.
 11. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn beste zus! Ik hoop dat deze dag gevuld is met geluk, liefde en vreugde.
 12. Lieve zus, ik wens je een geweldige verjaardag en ik hoop dat het nieuwe jaar vol met goede dingen zal zijn.
 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn fantastische zus! Ik ben trots op wie je bent en ik weet dat je nog veel meer zult bereiken.
 14. Happy birthday, sis! Bedankt voor alle adviezen, inzichten en steun die je me hebt gegeven.
 15. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn dierbare zus! Moge deze dag het begin zijn van een geweldig nieuw jaar vol liefde en voorspoed.
 16. Lieve zus, ik hoop dat je verjaardag gevuld is met verrassingen, avonturen en mooie momenten. Happy birthday!
 17. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn liefste zus! Ik ben dankbaar voor de geweldige band die we delen en ik hou van je.
 18. Happy birthday, sis! Ik wens je een jaar vol met geweldige kansen, prachtige ervaringen en veel geluk.
 19. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn beste vriendin en zus! Ik ben dankbaar voor de mooie vriendschap die we delen en ik kijk uit naar nog vele jaren samen.
 20. Lieve zus, ik stuur je de beste wensen voor je verjaardag en ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou en waardeer.

20x gefeliciteerd oma – wens haar een prettige dag toe

 1. Lieve oma, ik hoop dat deze verjaardag net zo speciaal voor jou is als jij voor mij bent.
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Bedankt dat je altijd voor me klaarstaat.
 3. Geniet van deze speciale dag en alle liefde en warmte die het met zich meebrengt. Je verdient het!
 4. Ik hoop dat deze verjaardag je vreugde en geluk brengt en je herinneringen creëert om te koesteren.
 5. Ik ben zo dankbaar voor alle prachtige momenten die we hebben gedeeld en hoop er nog vele met je te delen. Fijne verjaardag, oma!
 6. Van alle mensen die ik ken, verdien jij de meeste liefde en geluk op je verjaardag en altijd.
 7. Je bent de meest geweldige oma die ik me kan voorstellen en ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan. Gelukkige verjaardag!
 8. Er zijn geen woorden om uit te drukken hoeveel je voor me betekent. Ik wens je een zeer gelukkige verjaardag en hoop dat je dag gevuld is met liefde en geluk.
 9. Beste oma, bedankt voor alle wijze lessen die je me hebt geleerd en alle mooie momenten die we hebben gedeeld. Fijne verjaardag!
 10. Op deze speciale dag wil ik je eraan herinneren hoeveel ik van je hou en hoe dankbaar ik ben dat je mijn oma bent. Geniet van je verjaardag mijn lievelingsmevrouw!
 11. Gefeliciteerd met je verjaardag, oma! Ik hoop dat je dag gevuld is met alle dingen waar je van houdt.
 12. Ik stuur je de warmste wensen en knuffels op je verjaardag. Ik hoop dat het een geweldige dag wordt!
 13. Je bent niet alleen mijn oma, maar ook mijn beste vriendin. Bedankt voor alles wat je voor me doet en een zeer gelukkige verjaardag gewenst!
 14. Fijne verjaardag, oma! Ik hoop dat deze speciale dag net zo speciaal is als jij bent.
 15. Er is niemand op deze wereld die zo lief en zorgzaam is als jij. Ik ben gezegend dat ik je mijn oma mag noemen. Gelukkige verjaardag!
 16. Lieve oma, je hebt altijd een speciaal plekje in mijn hart. Ik hoop dat deze verjaardag net zo speciaal voor je is als jij voor mij bent.
 17. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat deze dag vol vreugde en geluk is en dat het je herinneringen geeft om voor altijd te koesteren.
 18. Bedankt dat je altijd mijn grootste supporter en fan bent. Ik wens je een geweldige verjaardag vol liefde en geluk.
 19. Op deze speciale dag stuur ik je de grootste knuffel en veel liefde. Ik hoop dat je verjaardag net zo speciaal is als jij bent, oma.
 20. Beste oma, ik hoop dat deze verjaardag de start is van een fantastisch nieuw jaar vol gezondheid!

20x gefeliciteerd dochter – 20 liefdevolle manieren om je dochter te feliciteren

 1. Lieve dochter, vandaag vier je je verjaardag en ik wens je alle geluk en vreugde in de wereld. Blijf altijd stralen!
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben zo trots op de persoon die je bent geworden en ik wens je alle liefde en succes in het leven toe.
 3. Mijn lieve dochter, ik hoop dat je verjaardag net zo speciaal is als jij bent. Geniet van deze dag vol liefde en vreugde.
 4. Je bent de zonnestraal in mijn leven en ik ben dankbaar voor elke dag dat ik je moeder mag zijn. Fijne verjaardag, mijn lieve dochter!
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn mooie dochter! Moge je altijd je dromen najagen en succesvol zijn in alles wat je doet.
 6. Ik herinner me nog toen je klein was en nu kijk ik naar de vrouw die je bent geworden. Ik ben zo trots op je en wens je een gelukkige verjaardag!
 7. Vandaag is een speciale dag, want het is de verjaardag van de beste dochter ter wereld! Ik hoop dat je dag gevuld is met vreugde en liefde.
 8. Lieve dochter, je bent mijn grootste zegen en ik ben dankbaar voor elke dag die ik met jou mag delen. Ik wens je een zeer gelukkige verjaardag!
 9. Moge deze verjaardag het begin zijn van een fantastisch nieuw jaar vol geluk, liefde en succes. Fijne verjaardag, mijn lieve dochter!
 10. Vandaag is de dag waarop we de geboorte van onze prachtige dochter vieren. Ik wens je alle liefde, vreugde en geluk toe op je verjaardag.
 11. Beste dochter, je bent het beste cadeau dat ik ooit heb gekregen en ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me betekent. Gelukkige verjaardag!
 12. Lieve dochter, ik wens je een verjaardag vol mooie herinneringen en een leven vol liefde en geluk. Blijf altijd jezelf en straal!
 13. Van alle geschenken die ik ooit heb gekregen, is er geen groter cadeau dan mijn dochter. Ik wens je een zeer gelukkige verjaardag en alle liefde in de wereld.
 14. Mijn lieve dochter, vandaag is jouw dag en ik hoop dat je je geliefd en speciaal voelt. Gefeliciteerd met je verjaardag en ik hou van je!
 15. Je bent een zegen in ons leven en we zijn zo dankbaar dat we je hebben. Ik wens je een gelukkige verjaardag, mijn prachtige dochter!
 16. Lieve dochter, op deze speciale dag stuur ik je al mijn liefde en warme wensen. Moge je altijd gezond en gelukkig zijn. Fijne verjaardag!
 17. Gefeliciteerd jongedame, mijn mooie dochter! Ik hoop dat je dag gevuld is met vreugde en dat al je dromen uitkomen.
 18. Vanaf het moment dat je geboren werd, wist ik dat je voorbestemd was voor geweldige dingen. Blijf dromen en jagen op je doelen, want je bent ongelooflijk getalenteerd en vastberaden. Gelukkige verjaardag!
 19. Lieve dochter, op deze speciale dag wens ik je een jaar vol avontuur, liefde en groei. Moge je altijd de beste versie van jezelf zijn en al je doelen bereiken. Gefeliciteerd met je verjaardag!
 20. Mijn liefste dochter, op je verjaardag wil ik je bedanken voor de onuitputtelijke vreugde en liefde die je in ons leven brengt. Je bent een geweldige dochter en ik ben zo trots op je. Ik wens je een prachtige verjaardag vol warmte, liefde en geluk!

20x gefeliciteerd tante – felicitaties voor je lievelingstante!

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve tante! Ik hoop dat deze dag gevuld is met vreugde en geluk.
 2. Happy birthday, tante! Ik ben dankbaar voor de mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt en ik kijk uit naar nog veel meer.
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn fantastische tante! Ik hoop dat deze dag net zo bijzonder is als jij en dat al je wensen uitkomen.
 4. Lieve tante, ik wens je een geweldige verjaardag vol met liefde, lachen en mooie momenten.
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn dierbare tante! Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan en ik ben zo blij dat je deel uitmaakt van mijn leven.
 6. Happy birthday, tante! Ik waardeer de mooie vriendschap die we hebben en ik hoop dat we nog veel meer mooie momenten samen zullen hebben.
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn prachtige tante! Ik ben zo trots op wie je bent en ik hoop dat deze dag je herinnert aan je geweldige kwaliteiten.
 8. Lieve tante, ik stuur je mijn warmste wensen voor je verjaardag en ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou en waardeer.
 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn lieve tante! Moge deze dag het begin zijn van een nieuw jaar vol met mooie kansen en geweldige ervaringen.
 10. Happy birthday, tante! Ik ben dankbaar voor de vele levenslessen en adviezen die je me hebt gegeven en ik waardeer alles wat je voor me doet.
 11. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn beste tante! Ik hoop dat deze dag gevuld is met vreugde, liefde en mooie verrassingen.
 12. Lieve tante, ik wens je een geweldige verjaardag en ik hoop dat je deze dag kunt doorbrengen met de mensen van wie je houdt.
 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn fantastische tante! Ik ben dankbaar voor de mooie momenten die we samen hebben gedeeld en ik kijk uit naar nog veel meer.
 14. Happy birthday, tante! Ik waardeer alles wat je voor me doet en ik ben zo blij dat ik je als mijn tante heb.
 15. Gefeliciteerd mevrouw! Ik hoop dat deze dag het begin is van een nieuw jaar vol met mooie herinneringen en succes.
 16. Lieve tante, ik wens je een geweldige verjaardag vol met liefde, lachen en mooie momenten. Happy birthday!
 17. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn lieve tante! Ik hoop dat deze dag je herinnert aan hoe geliefd en bijzonder je bent.
 18. Happy birthday, tante! Bedankt voor de mooie momenten die we samen hebben gedeeld en ik kijk uit naar nog veel meer.
 19. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn beste vriendin en tante! Ik wens je een dag vol met liefde, lachen en geluk en ik hoop dat al je dromen uitkomen.
 20. Lieve tante, op je verjaardag wil ik je bedanken voor de liefde, steun en inspiratie die je me hebt gegeven. Ik wens je een geweldige dag en een nieuw levensjaar vol met mooie momenten en avonturen. Happy birthday!

20x gefeliciteerd schoonmoeder – ook zij is het waard!

 1. Happy Birthday aan de beste schoonmoeder die er is! Vandaag draait alles om jou, dus geniet van je dag en maak er iets geweldigs van!
 2. Gefeliciteerd, lieve schoonmoeder! Ik kan niet wachten om deze dag met jou te vieren en te genieten van lekker eten, drinken en gezelligheid!
 3. Hey schoonmoeder, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk krijg je veel cadeautjes en taart vandaag!
 4. Feliz cumpleaños, schoonmoeder! Ik hoop dat deze dag net zo kleurrijk en levendig is als jij bent!
 5. Happy Birthday to my amazing schoonmoeder! Je bent een inspiratie voor ons allen en ik kan niet wachten om je vandaag te verwennen met wat lekkers en gezelligheid.
 6. Yo schoonmoeder, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat deze dag vol zit met lachbuien, goede gesprekken en leuke herinneringen.
 7. Van harte gefeliciteerd, schoonmoeder! Bedankt voor al het lekkere eten en voor het zijn van zo’n geweldige deel van onze familie.
 8. Happy Birthday aan de beste schoonmoeder die iemand zich kan wensen! Geniet van alle aandacht, cadeautjes en felicitaties die je vandaag krijgt.
 9. Gefeliciteerd vrouw! Ik hoop dat deze dag gevuld is met zonneschijn, regenbogen en al je favoriete dingen!
 10. Hieperdepiep hoera voor mijn fantastische schoonmoeder! Geniet van deze dag en maak er iets onvergetelijks van!
 11. Happy Birthday aan mijn favoriete schoonmoeder! Bedankt voor alle steun, advies en voor het zijn van zo’n fantastische rolmodel.
 12. Hey schoonmoeder, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Vandaag gaan we feesten en je verwennen met leuke cadeautjes en lekker eten.
 13. Feliz cumpleaños, lieve schoonmoeder! Ik hoop dat je dag net zo kleurrijk en speciaal is als jij bent!
 14. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, schoonmoeder! Ik kan niet wachten om je te zien stralen vandaag en te genieten van alle lekkere hapjes en drankjes.
 15. Happy Birthday to the coolest schoonmoeder in town! Bedankt voor alle geweldige herinneringen en voor het zijn van zo’n belangrijk deel van onze familie.
 16. Schone schoonmoeder, gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag de slingers ophangen, een fles wijn openen en het leven vieren!
 17. Van harte gefeliciteerd, schoonmoeder! Geniet van deze speciale dag en laat jezelf eens goed in de watten leggen.
 18. Happy Birthday aan mijn prachtige schoonmoeder! Bedankt voor alle leuke momenten en voor het altijd zorgen voor een goede sfeer.
 19. Hey schoonmoeder, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben dankbaar dat ik deel uitmaak van deze familie en dat ik je heb leren kennen als een geweldige vrouw. Laat ons vandaag samen lachen, plezier maken en genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Cheers op jou en op een fantastische verjaardag!
 20. Gefeliciteerd, schoonmoeder! Je bent nu een jaar ouder, maar laten we eerlijk zijn, je ziet er nog steeds jonger uit dan ons allemaal bij elkaar. Of ben ik nu gewoon aan het slijmen om wat extra taart te krijgen? Hoe dan ook, geniet van je dag en maak er iets grappigs van!

20x gefeliciteerd aan een studente

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je een jaar ouder bent, verwacht ik wel dat je volwassener wordt. Of niet, dat is eigenlijk veel leuker.
 2. Happy birthday to my favorite student! Ik hoop dat je deze verjaardag net zo geweldig maakt als jij bent. Maar als je dat niet kunt, is het ook prima.
 3. Gefeliciteerd, lieve studente! Nu je een jaar ouder bent, ben ik benieuwd of je nog steeds zo snel kunt typen als vorig jaar. Laat het me weten als je een record hebt gebroken.
 4. Van harte gefeliciteerd! Nu je een jaar ouder bent, wil ik je graag herinneren aan je verantwoordelijkheden. Oké, neem het niet te serieus, feest gewoon lekker.
 5. Happy birthday to my smart, funny and amazing student! Ik weet zeker dat je dit jaar weer veel gaat leren. Of in ieder geval iets, hopelijk.
 6. Gefeliciteerd, student! Ik hoop dat je verjaardag net zo geweldig wordt als jij bent. Maar als het niet zo gaat, stuur me dan een berichtje, dan kunnen we samen klagen.
 7. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent, verwacht ik dat je nog slimmer, grappiger en liefdevoller wordt. Maar als dat niet gebeurt, ben je nog steeds fantastisch.
 8. Happy birthday to my favorite student! Ik hoop dat je verjaardagsfeest net zo leuk wordt als het studeren voor jou is. Maar geen zorgen, ik ben er om je te helpen.
 9. Gefeliciteerd, lieve vrouw! Nu je een jaar ouder bent, zou ik graag willen weten of je mijn grappen nog steeds zo leuk vindt als vorig jaar. Laten we het testen.
 10. Van harte gefeliciteerd! Nu je een jaar ouder bent, moet ik bekennen dat je nog steeds niet zo slim bent als ik dacht. Maar weet je wat? Dat maakt je juist uniek en geweldig.
 11. Happy birthday to my amazing student! Ik weet zeker dat je dit jaar weer veel zult leren. Of misschien vergeten we wel alles wat we hebben geleerd en vieren we gewoon je verjaardag.
 12. Gefeliciteerd, student! Nu je weer een jaar ouder bent, hoop ik dat je je realiseert dat het leven te kort is om je zorgen te maken over cijfers. Geniet gewoon van deze dag.
 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je een jaar ouder bent, hoop ik dat je niet alleen slimmer wordt, maar ook grappiger en aardiger. Maar als dat niet gebeurt, hou ik nog steeds van je.
 14. Happy birthday to my smart and talented student! Ik hoop dat je dag net zo briljant is als je bent. Maar als je het verknalt, is dat ook prima. We kunnen het volgende jaar beter maken.
 15. Gefeliciteerd, lieve studente! Nu je een jaar ouder bent, vraag ik me af of je nog steeds zo vaak als vroeger naar de wc moet. Misschien moet je wat minder koffie drinken.
 16. Op jouw verjaardag mag je alles doen wat je wilt, behalve niet studeren. Dus zorg ervoor dat je geniet van deze ene dag zonder je schuldig te voelen.
 17. Proficiat! Je bent nu een jaar dichter bij het afstuderen en dan kunnen we eindelijk samen gaan feesten.
 18. Ik wens je een dag vol verrassingen, cadeaus en vooral geen examens.
 19. Als het gaat om feesten, ben jij de beste. Ik wens je een geweldige verjaardag en een studiejaar vol hoogtepunten.
 20. Een nieuw studiejaar, een nieuwe leeftijd, nieuwe vrienden en nieuwe herinneringen. Gefeliciteerd met je verjaardag en veel succes in alles wat je doet!

20 zakelijke felicitaties – voor een leuk begin van haar werkdag

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat dit jaar nog succesvoller wordt dan het vorige.
 2. Happy birthday! Bedankt voor al je harde werk en inzet voor ons team.
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag! Bedankt voor je bijdrage aan ons bedrijf en ik hoop dat we samen nog veel meer succesvolle jaren tegemoet gaan.
 4. Laat me deze gelegenheid aangrijpen om je te bedanken voor je toewijding en hard werk. Gefeliciteerd met je verjaardag!
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben zo dankbaar voor je als mijn collega en ik hoop dat we samen nog veel meer kunnen bereiken.
 6. Happy birthday! Ik hoop dat dit nieuwe levensjaar vol uitdagingen en kansen zit die je carrière naar nieuwe hoogtes brengen.
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we dit moment aangrijpen om terug te blikken op onze successen en ons klaar te maken voor nog meer uitdagingen.
 8. Ik wens je een gelukkige verjaardag en nog veel meer jaren van succes in je carrière!
 9. Happy birthday! Bedankt voor al je inspanningen om ons bedrijf te laten groeien en bloeien.
 10. Gefeliciteerd met je verjaardag! Bedankt voor het inspireren en motiveren van ons team om ons beste werk te doen.
 11. Laat ons vandaag stilstaan bij je verjaardag en alle bijdragen die je hebt geleverd aan ons bedrijf. We zijn zo dankbaar dat je bij ons bent!
 12. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lievelings collega! Ik wens je veel succes en voldoening in je carrière in het komende jaar.
 13. Happy birthday! Laten we vandaag vieren hoe ver we zijn gekomen en ons klaarmaken voor nog meer succes in de toekomst.
 14. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt ons laten zien wat hard werken en toewijding betekent. Bedankt daarvoor.
 15. Ik wil je graag feliciteren met je verjaardag en je bedanken voor al je waardevolle inzichten en ideeën die je met ons hebt gedeeld.
 16. Happy birthday! Ik hoop dat deze dag het begin is van een fantastisch nieuw jaar voor jou en ons bedrijf.
 17. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik kan niet wachten om samen nog meer geweldige dingen te bereiken.
 18. Laat ons vandaag vieren hoe ver we zijn gekomen en hoe ver we nog kunnen gaan. Happy birthday!
 19. Ik wens je een geweldige verjaardag en veel succes in je carrière in de komende jaren.
 20. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben zo trots op alles wat je hebt bereikt en ik weet dat je nog meer in petto hebt voor de toekomst.

20 verjaardagswensen voor je buurvrouw – ook leuk om even langs te gaan, ze woont toch in de buurt!

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve buurvrouw! Ik hoop dat deze dag net zo speciaal is als jij.
 2. Happy birthday, buurvrouw! Bedankt voor alle gezellige momenten en goede burenrelatie.
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een jaar vol liefde, geluk en goede gezondheid.
 4. Laat ons deze gelegenheid aangrijpen om te vieren en te genieten van deze bijzondere dag. Gefeliciteerd met je verjaardag, buurvrouw!
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bedankt voor al je vriendelijkheid en steun als buurvrouw.
 6. Happy birthday, buurvrouw! Ik wens je een dag vol vreugde en een jaar vol zegeningen.
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag, buurvrouw! Laten we samen vieren met taart en confetti.
 8. Ik wens je een gelukkige verjaardag en een jaar vol vreugde en geluk. Happy birthday, buurvrouw!
 9. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat deze dag zo geweldig wordt als jij bent.
 10. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, buurvrouw! Bedankt voor alle mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt.
 11. Happy birthday, buurvrouw! Moge deze dag gevuld zijn met licht en vreugde voor jou en je familie.
 12. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een jaar vol vrede, geluk en voorspoed.
 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve buurvrouw! Bedankt voor alle lachjes en babbeltjes over de haag.
 14. Happy birthday, buurvrouw! Ik hoop dat deze verjaardag net zo speciaal is als jij en dat je veel liefde en geluk ontvangt.
 15. Gefeliciteerd met je verjaardag, buurvrouw! Ik hoop dat deze dag de start is van een nieuw jaar vol met mooie momenten.
 16. Laat ons vandaag vieren hoe bijzonder en geweldig jij bent. Happy birthday, buurvrouw!
 17. Gefeliciteerd met je verjaardag, buurvrouw! Moge deze dag je vreugde brengen en je hart verwarmen.
 18. Ik wens je een geweldige verjaardag en een jaar vol liefde, geluk en voorspoed. Van harte gefeliciteerd, buurvrouw!
 19. Happy birthday, buurvrouw! Ik waardeer onze vriendschap en ik ben dankbaar voor jou als mijn buurvrouw.
 20. Gefeliciteerd met je verjaardag, buurvrouw! Ik hoop dat deze dag je inspireert en dat al je dromen uitkomen.

20x gefeliciteerd sportieve vrouw – voor nog meer succes en records!

 1. Happy birthday, sportieve vrouw! Ik hoop dat je verjaardag net zo geweldig is als jij en dat je vandaag kunt genieten van je favoriete activiteiten.
 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent niet alleen een geweldige sportvrouw, maar ook een inspirerend persoon. Ik wens je alle geluk en succes in het komende jaar.
 3. Lieve sportieve vrouw, ik wens je een verjaardag vol met avontuur, uitdagingen en overwinningen. Happy birthday!
 4. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn sportieve vriendin! Ik bewonder je doorzettingsvermogen en je kracht en ik ben trots op alles wat je hebt bereikt.
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, sportieve vrouw! Moge het komende jaar gevuld zijn met nieuwe kansen, overwinningen en persoonlijke records.
 6. Happy birthday, mijn favoriete sportieve vrouw! Ik hoop dat je verjaardag je inspireert om nieuwe doelen te stellen en je dromen na te jagen.
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag, sportieve vrouw! Ik wens je een dag vol met vreugde, energie en prestaties.
 8. Lieve sportieve vrouw, op je verjaardag wens ik je de beste overwinningen en de mooiste momenten. Happy birthday!
 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn sportieve heldin! Bedankt voor het inspireren van zoveel mensen om actief te blijven en een gezonde levensstijl te leiden.
 10. Happy birthday, sportieve vrouw! Ik hoop dat deze dag net zo opwindend is als een finishlijn en dat je jezelf kunt trakteren op een welverdiende beloning.
 11. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn sportieve rolmodel! Je bent een voorbeeld van wat mogelijk is met hard werken en toewijding. Ik wens je alle succes in het komende jaar.
 12. Lieve sportieve vrouw, ik wens je een verjaardag vol met plezier, vriendschap en natuurlijk veel sport! Happy birthday!
 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn favoriete trainingsmaatje! Bedankt voor het delen van de zware trainingen, maar vooral voor de geweldige resultaten. Op naar nog meer overwinningen!
 14. Happy birthday, sportieve vrouw! Ik hoop dat je verjaardag je herinnert aan je kracht en doorzettingsvermogen en je motiveert om nog verder te gaan.
 15. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn sportieve zus! Ik ben zo trots op je en ik bewonder je vastberadenheid en je discipline. Happy birthday!
 16. Lieve sportieve vrouw, ik wens je een verjaardag vol met leuke uitdagingen en nieuwe avonturen. Blijf altijd jezelf uitdagen en laat je inspireren door alles wat je kunt bereiken. Happy birthday!
 17. Happy birthday, sportieve vrouw! Moge deze dag een herinnering zijn aan je kracht en doorzettingsvermogen, en je motiveren om nog verder te gaan.
 18. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn sportieve zus! Ik ben trots op je en bewonder je vastberadenheid en discipline. Happy birthday!
 19. Lieve sportieve vrouw, ik wens je een verjaardag vol uitdagende en nieuwe avonturen. Blijf altijd jezelf uitdagen en laat je inspireren door alles wat je kunt bereiken. Happy birthday!
 20. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn sportieve vriendin! Ik hoop dat deze dag net zo spectaculair is als je persoonlijke records en dat je nog vele sportieve successen mag behalen in de toekomst. Happy birthday!

20x gefeliciteerd vrouw te laat, maar beter laat dan nooit!

 1. Oeps, ik heb je verjaardag gemist! Maar beter laat dan nooit, toch? Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een geweldige dag hebt gehad.
 2. Happy belated birthday! Ik weet dat ik te laat ben, maar het is nooit te laat om te laten zien hoeveel ik om je geef. Ik hoop dat je verjaardag vol zat met liefde, lachen en taart.
 3. Sorry dat ik je verjaardag ben vergeten! Hopelijk heb je het toch gevierd met veel plezier en gelach. Laat me je op zijn minst een virtuele knuffel geven en mijn oprechte wensen sturen voor een geweldig nieuw levensjaar.
 4. Ik kan niet geloven dat ik je verjaardag ben vergeten, het spijt me zo! Maar het is nooit te laat om je te vertellen hoe speciaal je bent voor mij. Dus hierbij wens ik je een geweldig nieuw levensjaar met veel liefde, geluk en mooie momenten.
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag, ook al ben ik een beetje te laat. Het spijt me dat ik er niet bij kon zijn om het met je te vieren, maar ik hoop dat je toch hebt genoten van je dag en dat je weet dat ik altijd aan je denk.
 6. Ik weet dat ik te laat ben, maar ik kon deze dag niet zomaar voorbij laten gaan zonder je een gelukkige verjaardag te wensen! Ik hoop dat je dag vol was met glimlachen, lachen en het gevoel van geliefd te zijn.
 7. Mijn excuses dat ik je verjaardag ben vergeten, maar dat betekent niet dat ik niet aan je heb gedacht. Ik stuur je mijn warmste felicitaties en wens je een geweldig nieuw levensjaar vol verrassingen en mooie momenten.
 8. Oops! Ik ben je verjaardag vergeten, maar ik ben er wel van overtuigd dat je er nog steeds net zo mooi uitziet als toen je 18 werd. Van harte gefeliciteerd en maak er een geweldig jaar van!
 9. Happy belated birthday! Ik hoop dat je het goed hebt gevierd, ook al was ik er niet bij. Maar dat betekent niet dat ik niet aan je heb gedacht, want ik wens je alle liefde en geluk van de wereld voor het komende jaar.
 10. Het spijt me dat ik je verjaardag ben vergeten, maar ik hoop dat je toch een geweldige dag hebt gehad. Moge elk nieuw levensjaar nog mooier zijn dan het vorige, met veel liefde en prachtige avonturen.
 11. Het is misschien te laat, maar ik wil je alsnog van harte feliciteren met je verjaardag! Ik hoop dat je een geweldige dag hebt gehad en dat het komende jaar gevuld zal zijn met vreugde en liefde.
 12. Happy belated birthday! Ik hoop dat je weet dat ik altijd aan je denk, zelfs als ik je verjaardag vergeet. Ik wens je een geweldig nieuw levensjaar toe, vol mooie momenten en speciale herinneringen.
 13. Oeps, mijn geheugen laat me soms in de steek, maar ik ben je niet vergeten. Ik stuur je mijn late, maar oprechte verjaardagswensen en hoop dat je dag vol was met verrassingen en leuke momenten.
 14. Het spijt me dat ik je verjaardag ben vergeten, maar ik heb een goede reden: ik was druk bezig met het plannen van een speciale verrassing voor je! Oké, dat is niet waar, maar ik hoop dat je toch weet dat ik veel om je geef en wens je een geweldig nieuw levensjaar toe.
 15. Happy belated birthday! Sorry dat ik te laat ben, ik zal mijn best doen om volgend jaar op tijd te zijn. Maar voor nu wens ik je een fantastisch nieuw levensjaar, vol met liefde, geluk en leuke avonturen.
 16. Ik weet dat ik te laat ben, maar het betekent niet dat ik niet om je geef. Ik hoop dat je verjaardag vol was met liefde en dat het komende jaar nog beter wordt. Laten we snel een datum prikken om het alsnog te vieren!
 17. Het spijt me dat ik je verjaardag ben vergeten, maar hopelijk kan ik het goedmaken door je te trakteren op een lekkere taart. Ik wens je een geweldig nieuw levensjaar met veel lachen, liefde en leuke verrassingen.
 18. Oeps, ik ben je verjaardag vergeten, maar ik kan me niet voorstellen dat je me dat kwalijk neemt. Je weet dat ik altijd aan je denk en ik stuur je mijn oprechte wensen voor een geweldig nieuw levensjaar.
 19. Gefeliciteerd met je verjaardag, ook al ben ik te laat. Maar ik wilde je laten weten dat ik altijd van je zal houden en er voor je zal zijn, wat er ook gebeurt. Laten we snel iets afspreken om het alsnog te vieren!
 20. Het spijt me dat ik je verjaardag ben vergeten, maar hopelijk vergeef je me als ik zeg dat je er nog steeds fantastisch uitziet voor je leeftijd. Ik wens je een geweldig nieuw levensjaar toe, vol met liefde, lachen en mooie momenten.

Gefeliciteerd vrouw – 50 jaar! Een speciale leeftijd moet je vieren.

 1. Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal van 50 jaar! Je hebt zoveel bereikt en zoveel prachtige momenten meegemaakt. Moge deze verjaardag het begin zijn van een nieuw en spannend hoofdstuk in je leven.
 2. Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! Je bent een inspiratie voor zoveel mensen, en we wensen je nog veel meer jaren van succes, gezondheid en geluk toe.
 3. Vandaag vieren we de 50e verjaardag van een fantastische vrouw! Moge deze dag worden gevuld met liefde, vreugde en geluk, en mogen al je dromen uitkomen.
 4. Gefeliciteerd met je 50e verjaardag, mijn lieve vriendin! We hebben samen zoveel mooie momenten gedeeld, en ik ben zo dankbaar voor onze vriendschap. Laten we deze mijlpaal vieren en kijken naar alles wat de toekomst nog in petto heeft.
 5. Lieve [naam], op deze speciale dag wens ik je het allerbeste ter gelegenheid van je 50e verjaardag. Je hebt zoveel bereikt en je hebt het recht om trots te zijn op alles wat je hebt gedaan. Moge deze verjaardag het begin zijn van nog meer succes en voldoening.
 6. Vandaag is een dag om te vieren! Je bent 50 jaar geworden, en dat is een prachtige mijlpaal om te bereiken. Moge je verjaardag gevuld zijn met geluk, vreugde en een overvloed aan liefde.
 7. Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag, mijn fantastische collega! Je bent een ware professional en een voorbeeld voor zovelen. Moge deze verjaardag het begin zijn van nog meer succes en prestaties.
 8. Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! Je bent een sterke en inspirerende vrouw, en ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen. Moge deze dag worden gevuld met liefde, vreugde en vele mooie herinneringen.
 9. Op deze speciale dag wil ik je feliciteren met het bereiken van deze prachtige leeftijd van 50 jaar. Moge deze verjaardag het begin zijn van nog meer avonturen, prestaties en vreugde.
 10. Gefeliciteerd met je 50e verjaardag, mijn lieve zus! We hebben samen zoveel meegemaakt en ik ben dankbaar voor elke herinnering die we delen. Moge deze verjaardag een nieuw hoofdstuk in je leven inluiden, gevuld met veel liefde en vreugde.
 11. Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze prachtige mijlpaal van 50 jaar! Je bent een prachtige vrouw en een geweldige vriendin. Moge deze verjaardag het begin zijn van een nieuw en geweldig jaar.
 12. Vandaag is een dag om te vieren! Je bent 50 jaar geworden, en dat is een prachtige mijlpaal om te bereiken. Moge je verjaardag gevuld zijn met geluk, vreugde en een overvloed aan liefde.
 13. Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag, mijn fantastische collega! Je bent een ware professional en een voorbeeld voor zovelen. Moge deze verjaardag het begin zijn van nog meer succes en prestaties.
 14. Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! Je bent een sterke en inspirerende vrouw, en ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen. Moge deze dag worden gevuld met liefde, vreugde en vele mooie herinneringen.
 15. Op deze speciale dag wil ik je feliciteren met het bereiken van deze prachtige leeftijd van 50 jaar. Moge deze verjaardag het begin zijn van nog meer avonturen, prestaties en vreugde.
 16. Gefeliciteerd met je 50e verjaardag, mijn lieve zus! We hebben samen zoveel meegemaakt en ik ben dankbaar voor elke herinnering die we delen. Moge deze verjaardag een nieuw hoofdstuk in je leven inluiden, gevuld met veel liefde en vreugde.
 17. Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze prachtige mijlpaal van 50 jaar! Je bent een prachtige vrouw en een geweldige vriendin. Moge deze verjaardag het begin zijn van een nieuw en geweldig jaar.
 18. Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag, mijn lieve moeder! Je bent een geweldige vrouw en een fantastische moeder, en ik ben zo dankbaar dat ik jouw kind mag zijn. Moge deze verjaardag gevuld zijn met veel liefde, vreugde en warme herinneringen.
 19. Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze prachtige leeftijd van 50 jaar! Je hebt zoveel bereikt en je bent een inspiratie voor velen. Moge deze verjaardag het begin zijn van nog meer succes en prestaties, en moge je altijd omringd zijn met liefde en geluk.
 20. Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag, mijn lieve vriendin! Je bent een geweldige vrouw en ik ben zo dankbaar voor onze vriendschap. Moge deze verjaardag het begin zijn van een nieuw en geweldig decennium, gevuld met veel liefde, vreugde en mooie herinneringen.

Gefeliciteerd vrouw – 25 jaar!

 1. Van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Geniet van deze bijzondere dag en alle momenten die nog komen gaan.
 2. Lieve [naam], gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Maak er een onvergetelijke dag van en geniet van alle mooie dingen in het leven.
 3. Happy 25th birthday! Een bijzondere mijlpaal in je leven. Moge deze dag en het komende jaar gevuld zijn met veel liefde, geluk en gezondheid.
 4. Gefeliciteerd met je zilveren verjaardag! Het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven. Maak er iets moois van!
 5. Van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag, lieve vriendin! Ik wens je een dag vol met liefde, geluk en mooie herinneringen.
 6. Een kwart eeuw oud, dat moet gevierd worden! Van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag en geniet van deze speciale dag.
 7. Lieve [naam], gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Ik ben trots op alles wat je hebt bereikt en wens je nog veel meer succes en geluk in de toekomst.
 8. Gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Moge deze dag het begin zijn van een nieuw en geweldig hoofdstuk in je leven.
 9. Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Ik hoop dat deze dag net zo bijzonder is als jij bent.
 10. Van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag, lieve dochter! Je bent een prachtige vrouw en ik ben trots op wie je bent geworden.
 11. Gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Moge deze dag gevuld zijn met alle dingen waar je van houdt en veel plezier.
 12. Lieve [naam], gefeliciteerd met je zilveren verjaardag! Maak er een fantastische dag van en geniet van alle mooie momenten.
 13. Happy 25th birthday to a wonderful sister! Ik ben dankbaar voor jou en wens je een dag vol met liefde, geluk en mooie herinneringen.
 14. Van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag, mijn lieve nichtje! Ik hoop dat je dag net zo bijzonder is als jij bent.
 15. Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Moge deze verjaardag het begin zijn van een nieuw en geweldig jaar vol met mooie ervaringen.
 16. Happy 25th birthday to an amazing friend! Ik ben dankbaar voor jou en wens je een dag vol met plezier, liefde en geluk.
 17. Gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Moge deze dag gevuld zijn met alle dingen die je gelukkig maken en veel mooie momenten.
 18. Van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag, mijn lieve vriendin! Moge deze verjaardag het begin zijn van een nieuw en geweldig hoofdstuk in je leven.
 19. Vandaag is een speciale dag, want je bent 25 jaar geworden! Moge deze verjaardag gevuld zijn met liefde, vreugde en mooie herinneringen. Ondanks dat je behoorlijk oud begint te worden ;)!
 20. Van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag, mijn fantastische collega! Je bent een geweldige professional en ik weet zeker dat je nog veel meer geweldige dingen zult bereiken in de toekomst.

Gefeliciteerd vrouw – 60 jaar!

 1. Van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag! Moge deze nieuwe fase van je leven gevuld zijn met vreugde, liefde en voorspoed.
 2. Gelukkige 60ste verjaardag! Moge je verjaardag net zo speciaal zijn als jij, en moge je volgende levensjaar nog beter zijn dan het vorige.
 3. Gefeliciteerd met het bereiken van een nieuwe mijlpaal in je leven! Je bent niet alleen prachtig en wijs, maar ook een geweldig persoon. Fijne 60ste verjaardag!
 4. Gelukkige 60ste verjaardag! Moge je dag worden gevuld met gelach, liefde en onvergetelijke herinneringen met vrienden en familie.
 5. Felicitaties voor je 60ste verjaardag! Geniet van elke seconde van deze speciale dag en moge al je wensen uitkomen.
 6. Een geweldige vrouw zoals jij verdient een onvergetelijke 60ste verjaardag. Ik hoop dat je dag vol zit met plezier, lachen en liefde.
 7. Van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag! Je bent niet alleen een inspiratiebron voor velen, maar ook een fantastische vriendin en persoon. Moge je nieuwe levensjaar vol vreugde en liefde zijn.
 8. Gefeliciteerd met het bereiken van deze prachtige mijlpaal! Je bent een geweldige vrouw en je hebt veel betekend voor de mensen om je heen. Fijne 60ste verjaardag!
 9. Een heel gelukkige 60ste verjaardag voor een speciale vrouw! Geniet van deze bijzondere dag en maak er een onvergetelijke herinnering van.
 10. 60 jaar jong en nog steeds zo mooi en energiek! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en moge je nog vele jaren vol geluk, gezondheid en liefde hebben.
 11. Fijne 60ste verjaardag! Moge je nieuwe levensjaar worden gevuld met onvergetelijke momenten, nieuwe avonturen en liefdevolle herinneringen.
 12. Van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag! Je bent niet alleen een fantastische vrouw, maar ook een inspiratiebron voor velen. Moge je leven gevuld zijn met vreugde en geluk.
 13. Op deze speciale dag wens ik je een gelukkige 60ste verjaardag toe! Je bent een geweldige vrouw en ik ben dankbaar dat ik je vriendin mag zijn.
 14. Felicitaties voor je 60ste verjaardag! Moge je dag gevuld zijn met vreugde, lachen en geluk, en moge je nieuwe levensjaar gevuld zijn met liefde en voorspoed.
 15. Van harte gefeliciteerd met je 60ste verjaardag! Je bent niet alleen een fantastische vrouw, maar ook een geweldige moeder, grootmoeder, en vriendin. Moge al je dromen uitkomen.
 16. Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal! Je hebt al zoveel bereikt in je leven en ik weet zeker dat er nog veel geweldige dingen op je pad zullen komen.
 17. Van harte gefeliciteerd met je 60e verjaardag! Je bent een geweldige vrouw en ik ben blij dat ik je ken. Ik wens je een fijne dag en een fantastisch nieuw levensjaar.
 18. Happy 60th birthday! Je bent altijd een inspiratie voor mij geweest en ik ben dankbaar dat ik je als vriendin mag hebben. Geniet van deze speciale dag en maak er een onvergetelijke herinnering van.
 19. Lieve [naam], van harte gefeliciteerd met je 60e verjaardag! Ik hoop dat je dag gevuld zal zijn met liefde, vreugde en mooie momenten. Je verdient alleen het beste.
 20. Gefeliciteerd met het bereiken van deze bijzondere mijlpaal! Ik bewonder je positiviteit en levenslust en ik weet zeker dat je nog vele jaren zult genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Happy birthday!

Gefeliciteerd vrouw – 18 jaar jong!

 1. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Nu mag je officieel legaal drinken, rijden en stemmen. Het leven wordt nu echt serieus!
 2. Happy 18th Birthday, prachtige vrouw! Ik kan niet wachten om te zien wat je allemaal zult bereiken nu je volwassen bent.
 3. Van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Het is tijd om te feesten als een volwassene en de wereld te veroveren met je charme en intelligentie.
 4. 18 worden is een bijzondere mijlpaal in het leven, gefeliciteerd! Laat deze dag het begin zijn van een onvergetelijk avontuur vol met kansen, geluk en succes.
 5. Hey birthday girl, happy 18th! Nu kun je eindelijk legaal daten met oudere jongens, maar maak je geen zorgen, we zullen altijd voor je klaarstaan met onze adviezen.
 6. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag, mijn liefste meisje! Ik kan niet geloven hoe snel de tijd is gevlogen, maar ik ben trots op de persoon die je bent geworden.
 7. Vanaf nu ben je officieel volwassen, gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Maak er een dag van die je nooit meer zal vergeten, maar wees voorzichtig met wat je doet.
 8. Happy 18th Birthday, babe! Ik ben zo blij dat ik deel mag uitmaken van deze speciale dag en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.
 9. Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd van de volwassenheid! Nu kun je legaal roken, maar het is beter als je dit niet doet. In plaats daarvan, laten we samen genieten van deze speciale dag!
 10. Van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag, meisje! Je bent nu volwassen genoeg om je eigen keuzes te maken, dus wees voorbereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je acties.
 11. Happy Birthday, prachtige 18-jarige vrouw! Wees niet bang om fouten te maken, want het zijn de fouten die je laten groeien en ontwikkelen tot een betere versie van jezelf.
 12. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Nu ben je officieel een vrouw en klaar om de wereld te veroveren. Maar onthoud dat je altijd kunt terugvallen op ons als je hulp nodig hebt.
 13. Happy 18th Birthday, lieve meid! Het is tijd om te genieten van alle privileges die bij deze leeftijd horen en om te dansen alsof niemand kijkt.
 14. Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd waarop alles mogelijk is! Wees niet bang om groot te dromen en je doelen na te jagen, want je hebt alles in huis om ze te bereiken.
 15. Happy Birthday, mooie 18-jarige! Nu kun je eindelijk legaal gokken, maar wees voorzichtig met je geld. Maak er in plaats daarvan een dag van vol met geweldige herinneringen en avonturen.
 16. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Je bent nu volwassen, maar wees niet te snel om te groeien. Blijf het kind in jezelf koesteren en geniet van het leven.
 17. Happy 18th Birthday, lief meisje! Nu je eindelijk 18 bent: drink niet te veel. Maar ook zeker niet té weinig!
 18. Gefeliciteerd met het bereiken van de leeftijd van volwassenheid! Het is tijd om het leven te vieren en te genieten van alles wat het te bieden heeft. En als je ooit een schouder nodig hebt om op te leunen, dan staan wij altijd voor je klaar.
 19. Happy Birthday, lieve 18-jarige! Je bent nu officieel oud genoeg om ons volwassenen te begrijpen, maar we hopen dat je altijd het kind in jezelf blijft koesteren en de wereld met nieuwsgierigheid blijft bekijken.
 20. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Nu kun je eindelijk legaal autorijden, maar pas op voor die rare chauffeurs op de weg. En als je een keer verdwaalt, bel ons dan gerust, wij zullen je altijd terug naar huis brengen.
Deel deze blog: