Geen cadeaus in favorieten

Onze website wordt voorzien van marketingadvies door onze partner MarketingCollega.

Over MarketingCollega
MarketingCollega is een partner voor webshops om hun online zichtbaarheid te vergroten door middel van SEO. SEO is het proces waarbij een website wordt geoptimaliseerd om hoger te ranken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit is cruciaal omdat een hogere positie leidt tot meer zichtbaarheid, meer bezoekers en uiteindelijk tot meer conversies of klanten. MarketingCollega’s expertise strekt zich uit van contentcreatie en linkbuilding tot technische optimalisaties en het ontwikkelen van converterende landingspagina’s. Hun doel is om niet alleen de kwantiteit, maar vooral de kwaliteit van het websiteverkeer te verbeteren.

Wat MarketingCollega onderscheidt, is hun menselijke benadering van SEO. Zij begrijpen dat achter elke website en elk project mensen staan. Daarom bouwen ze aan relaties die verder gaan dan de traditionele klant-leverancier dynamiek, en meer lijken op een collegiale samenwerking. Klanten waarderen de flexibele samenwerking, waarbij er geen lange opzegtermijnen zijn en men eenvoudig voor de eerste dag van de maand de samenwerking kan aanpassen of beëindigen.

Meer informatie?
Bezoek de website van MarketingCollega voor meer informatie, spring snel via de onderstaande kopjes naar de pagina’s voor meer informatie: