Geen cadeaus in favorieten

Op zoek naar een grappig cadeau? Klik dan hier!

100 humoristische felicitaties voor verjaardag vrouw

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wilde je een cadeau geven dat net zo fantastisch is als jij, maar ik kon geen doos vinden die groot genoeg was om mijn persoonlijkheid in te passen.

 2. Beste vriendin, je verjaardag is als een nationale feestdag voor mij. Ik bedoel, wie houdt er niet van een excuus om taart te eten en te drinken? Gefeliciteerd!

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag! Vandaag is het een goed moment om te beseffen dat je niet meer zo jong bent als je denkt. Maar maak je geen zorgen, je ziet er nog steeds jong uit als je een zonnebril op hebt en het licht uit is.

 4. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Het lijkt erop dat je nog steeds op het niveau van vroeger bent, hoewel je je daar steeds minder van bewust lijkt te zijn. Laten we hopen dat deze verjaardag een wake-up call voor je is.

 5. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik weet dat je er altijd op hebt gelet om je leeftijd geheim te houden. Maar laten we eerlijk zijn, als je net zo veel moeite zou doen om te sporten en gezond te eten als je doet om je leeftijd te verbergen, zou je er een stuk beter uitzien.

 6. Lieve (naam), ik weet dat je ouder wordt, maar vergeet niet dat je ook wijzer wordt! Je weet nu bijvoorbeeld precies wat je moet doen als de jongens op straat naar je fluiten: gewoon doorlopen en lachen!

 7. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou een grap maken over ouder worden, maar ik ben bang dat je het niet leuk vindt en ik wil geen rimpels op je gezicht veroorzaken.

 8. Gefeliciteerd, geweldige vrouw! Het is jouw speciale dag en ik hoop dat je deze viert zoals alleen jij dat kan – met veel humor, plezier en uiteraard taart!

 9. Lieve (naam), je bent als een goede fles wijn: je wordt alleen maar beter naarmate je ouder wordt! Gefeliciteerd met je verjaardag en proost op nog vele jaren van perfectie!

 10. Vandaag is het jouw dag en ik hoop dat het zo speciaal is als jij! Maar laten we eerlijk zijn, zelfs als het een saaie dag wordt, zal jij het nog steeds de moeite waard maken met je humor en geweldige persoonlijkheid. Gefeliciteerd!

 11. Beste (naam), laten we vandaag je verjaardag vieren zoals we altijd doen: met veel gelach, goede wijn en nog betere verhalen. Want als er één ding is dat we zeker weten, dan is het wel dat jij altijd zorgt voor een geweldige tijd!

 12. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wilde je een taart geven in de vorm van een hart, maar ik realiseerde me dat dat niet zou passen. Dus hier is gewoon een normale taart in de vorm van een cirkel, die is tenslotte ook leuk!

 13. Van alle mensen die ik ken, ben jij degene die het meest lijkt op een eenhoorn: je bent uniek, grappig en gewoon fantastisch! Gefeliciteerd met je verjaardag en blijf vooral jezelf!

 14. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Als er iets is dat ik van jou heb geleerd, is het wel dat je nooit te oud bent om gek te doen en te lachen om de meest domme grappen. Dus laten we vandaag vooral gek doen en lachen om alles wat we tegenkomen!

 15. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag vieren dat je ouder wordt, wijzer wordt en eindelijk volwassen gaat worden…oh wacht, dat is waarschijnlijk teveel gevraagd. Laten we gewoon taart eten en plezier maken!

 16. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je dag zo geweldig wordt als je haar, zo vrolijk als je lach en zo vol met liefde als je hart. Maar laten we eerlijk zijn, met jou in de buurt is elke dag geweldig!

 17. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Het is zo geweldig om een vriendin te hebben die zo leuk is als jij. En dat zeg ik niet alleen omdat ik bang ben dat je anders stopt met me omgaan.

 18. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Vandaag is de perfecte dag om te vieren hoe geweldig en fantastisch je bent. Maar als ik heel eerlijk ben, is elke dag perfect om dat te vieren!

 19. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag vieren dat je nog een jaar hebt overleefd zonder in een inrichting te belanden. Gefeliciteerd met het nog steeds hebben van een goede grip op je gezond verstand!

 20. Beste vrouw ooit, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou willen dat ik net zo grappig was als jij, maar helaas is dat niet zo. Laten we er een feest van maken waarbij we jouw humor in de spotlights zetten!

 21. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Weet je, als er iemand is die er jonger uitziet met de leeftijd, dan ben jij het wel. Dus maak je geen zorgen over de kaarsjes op de taart, je kunt ze nog steeds uitblazen zonder uit te hijgen!

 22. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag eens iets anders doen dan normaal. Laten we doen alsof we ons iets kunnen herinneren uit de jaren ’80, ’90 en ’00. Oh wacht, dat is jouw hele leven!

 23. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wilde je een cadeau geven dat past bij je leeftijd, maar ik kon geen rolstoel vinden die bij je stijl past.

 24. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag iets nieuws proberen, zoals een rol spelen van een oudere dame. Oh, wacht, dat doen we elke dag!

 25. Gefeliciteerd met je verjaardag! Het lijkt erop dat je nog steeds hetzelfde bent als vroeger, hoewel je inmiddels de leeftijd hebt van een wijn die net goed genoeg is om mee te koken.

 26. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent niet alleen een fantastische vriendin, maar ook een fantastische moeder, vrouw, werknemer en mens. En dat allemaal tegelijkertijd, ik weet niet hoe je het doet! Maar gefeliciteerd in elk geval.

 27. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb lang nagedacht over het perfecte cadeau voor jou, maar uiteindelijk besloten dat er niets beter is dan mijn aanwezigheid. Dus hier ben ik, en je hoeft me niet eens in te pakken!

 28. Lieve jarige job, gefeliciteerd! Het is jouw dag en ik beloof je dat ik je niet zal vertellen hoe oud je bent… maar als je het niet erg vindt, mag ik er dan wel stiekem om lachen?

 29. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Als er iets is dat ik van jou heb geleerd, is het wel dat ouder worden niet betekent dat je saai wordt. Het betekent gewoon dat je meer verhalen en ervaringen hebt om te delen, en dat is alleen maar geweldig!

 30. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wilde je een cadeau geven dat net zo speciaal is als jij, maar ik kon het gewoon niet vinden. Dus hier is een onhandige knuffel, een domme grap en een wens dat je dag zo geweldig wordt als je verdient!

 31. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Als ik ooit in een zombie-apocalyps terechtkom, wil ik dat jij mijn teamleider bent. Met jou in de buurt kan ik er zeker van zijn dat ik niet als eerste word opgegeten. Laten we vandaag vieren dat je een echte heldin bent!

 32. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wou dat ik net zo creatief en grappig was als jij, maar helaas, ik ben gewoon niet zo getalenteerd. Dus in plaats daarvan geef ik je deze kaart, waarop een grappig bericht staat geschreven dat ik van internet heb geplukt. Ik hoop dat je het nog steeds leuk vindt!

 33. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Als er ooit een wedstrijd was voor de leukste persoon ter wereld, zou jij zeker winnen. Je bent zo hilarisch, slim en lief, dat het bijna oneerlijk is voor de rest van ons. Laten we vandaag vieren dat jij de koningin van de humor bent!

 34. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je dag net zo speciaal is als jij bent. Maar laten we eerlijk zijn, dat is onmogelijk. Jij bent zo uniek en geweldig dat er geen enkele dag kan op tegen jouw perfectie!

 35. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen. Je hebt mijn leven gevuld met zoveel lachen, vriendschap en liefde. En als er iets is waar ik vandaag om vraag, is het dat we nog vele jaren van dit alles mogen hebben!

 36. Happy birthday, grappige vrouw! Vandaag vieren we de dag dat je op deze aarde kwam en de wereld een stuk grappiger maakte. Laten we daarom de dag vieren met een grapje en een lach!

 37. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent zo’n geweldige vrouw, dat ik soms vergeet hoe oud je eigenlijk bent. Maar laten we wel wezen, je bent nog steeds ouder dan mij. Dus vandaag ga ik je respecteren als mijn oudere zus, in plaats van als mijn gelijke. Laten we vieren dat je ouder wordt en wijzer!

 38. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik kan me geen betere vriendin voorstellen dan jij. Je bent zo betrouwbaar, grappig en behulpzaam, dat ik soms denk dat je een superheld bent in vermomming. Laten we vandaag vieren dat jij de beste vriendin bent die er is!

 39. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je dag net zo zoet is als taart, net zo kleurrijk als een regenboog en net zo leuk als een pretpark. Maar als er iets is dat ik heb geleerd van jou, is het wel dat de echte pret zit in de mensen om je heen, niet in de attracties. Dus laten we vandaag samen zijn en plezier maken!

 40. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wou dat ik net zo slim was als jij. Maar laten we eerlijk zijn, als dat het geval was, zou ik waarschijnlijk geen verjaardagskaart voor je hebben gekocht omdat ik dan allang vergeten zou zijn dat het vandaag jouw verjaardag is. Dus laten we vandaag vieren dat jij de slimste van ons beiden bent!

 41. Gefeliciteerd, jarige vrouw! Ik weet dat je humor hebt, want anders zouden we niet zulke goede vriendinnen zijn. Laten we vandaag de dag vieren dat we zo’n geweldige humor hebben en de wereld wat vrolijker maken!

 42. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag net zo wild en gek doen als we deden toen we jonger waren, en doen alsof we niet weten wat een kater is. En als we morgenochtend wakker worden met het besef dat we niet meer zo jong zijn als vroeger, dan hebben we tenminste wel een geweldige herinnering om op terug te kijken!

 43. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Je weet dat je een geweldige vriendin bent als ik niet eens boos word dat je ouder bent dan ik. Oké, misschien een beetje boos. Maar laten we vandaag vieren dat jij nog steeds jong en hip bent!

 44. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Het lijkt erop dat je leeftijd begint te knagen. Maar maak je geen zorgen, niemand zal het merken als je jezelf gewoon als ‘onbepaald’ bestempelt.

 45. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Je ziet er nog steeds zo jong uit als je je voelt. Dus ik neem aan dat je je vandaag zo’n 80 voelt?

 46. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik weet dat je je zorgen maakt over ouder worden, maar maak je geen zorgen, je bent nog steeds niet zo oud als mijn oma. Ze wordt dit jaar 100!

 47. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben zo dankbaar dat ik een vriendin als jij heb, die niet alleen mijn humor begrijpt, maar er ook nog eens om kan lachen. Laten we vandaag vieren dat jij de enige bent die mij begrijpt!

 48. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb een cadeautje voor je gekocht dat net zo geweldig is als jij bent. Maar als je het uitpakt en ziet dat het een verjaardagskaart is, weet dan dat het de gedachte is die telt. En deze kaart is gevuld met gedachten van liefde en waardering voor jou!

 49. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag doen alsof we nog steeds in onze tienerjaren zitten en onze zorgen vergeten. Oh, wacht, dat doen we al sinds we elkaar kennen. Laten we dan vandaag extra hard lachen om alle gekke dingen die we hebben meegemaakt!

 50. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat deze dag net zo spectaculair is als jij bent. Maar als er iets misgaat, weet dan dat ik er altijd voor je zal zijn. Behalve als het gaat om het splitsen van de rekening, want laten we eerlijk zijn, dat is jouw taak!

 51. Beste vrouwelijke vriend, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben zo blij dat ik iemand heb ontmoet die net zo grappig is als ik. Laten we vandaag de dag vieren met veel lachen, grappen en natuurlijk, taart!

 52. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik weet dat ik niet vaak genoeg zeg hoe geweldig je bent, dus hierbij: je bent geweldig! Je bent slim, grappig, lief en mooi, en ik ben zo blij dat ik jouw vriendin mag zijn. Laten we vandaag vieren dat jij een totaalpakket bent!

 53. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoorde dat je 40 wordt, wat betekent dat je nu officieel lid bent van de ‘oude mensen club’. Gefeliciteerd!

 54. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Het is moeilijk te geloven dat je al zo oud bent. Het lijkt erop dat je net zo langzaam veroudert als de huidige ontwikkeling van technologie.

 55. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je weet dat je oud wordt als de kaarsen op je verjaardagstaart meer kosten dan de taart zelf.

 56. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb altijd al gezegd dat ouder worden een keuze is. Jij kiest er blijkbaar voor om ouder te worden dan Methusalem.

 57. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je 50 bent, kun je eindelijk gaan genieten van de seniorenkorting en de vroege-bird specials bij restaurants.

 58. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent nu zo oud dat je de enige in het huis bent die weet hoe je de videorecorder moet instellen.

 59. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je 60 bent, kun je eindelijk stoppen met het afvragen wat je later wilt worden als je groot bent.

 60. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Het is tijd om je te realiseren dat je geen twintiger meer bent. Hoewel ik moet toegeven, je bent nog steeds net zo grappig als toen!

 61. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je verjaardag net zo speciaal is als je bent. Maar laten we eerlijk zijn, je bent nu ouder dan de meeste bomen in het bos.

 62. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je zo oud bent geworden, kun je in elk geval zeggen dat je oud genoeg bent om te weten wat je niet wilt, maar te jong om te weten wat je wel wilt.

 63. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Het is tijd om te vieren dat je ouder wordt, en niet dat je oud bent. Je bent tenslotte net zo oud als je je voelt… maar hopelijk voel je je niet zo oud als je eruit ziet!

 64. Lieve verjaardagsvrouw, gefeliciteerd! Ik hoop dat je dag net zo grappig is als jij en dat je veel redenen hebt om te lachen en te genieten van het leven.

 65. Gelukkige verjaardag, grappige vrouw! Ik weet dat je van humor houdt, dus laat me je op deze speciale dag een grappige verjaardagswens sturen. Mag je dag vol zijn met veel lachen en veel plezier!

 66. Gefeliciteerd, geweldige vrouw! Ik hoop dat je verjaardag net zo grappig is als de moppen die je altijd vertelt. Laten we vandaag de dag vieren door samen te lachen en plezier te hebben!

 67. Lieve jarige vrouw, gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we deze dag vieren met veel humor en grappige verhalen. En als er iemand is die het verdient om vandaag extra grappig te zijn, dan ben jij het wel!

 68. Lieve vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Ik weet dat je verjaardag dit jaar anders is dan anders, maar laten we het toch vieren met een virtuele borrel en een virtuele taart. Het is tenslotte beter dan niets!

 69. Gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent geworden, moet ik toegeven dat je er nog steeds jong en prachtig uitziet. Ik weet niet hoe je het doet, maar blijf het alsjeblieft doen!

 70. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je ouder wordt, wordt het tijd om te beginnen met het sparen van geld voor je pensioen. Of je kunt gewoon doorgaan met het leven van het goede leven en het risico nemen om tot je 80e te werken.

 71. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Weet je wat het beste is aan ouder worden? Je mag de hele dag dutjes doen en niemand kan je ervoor berispen.

 72. Gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je een jaar ouder bent geworden, mag je eindelijk al die dingen doen die je altijd al wilde doen. Of je kunt gewoon blijven doen wat je altijd al deed, en er nu een excuus voor hebben.

 73. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent geworden, hoop ik dat je je realiseert hoe speciaal en belangrijk je bent voor mij en voor de mensen om je heen. En laten we eerlijk zijn, je bent ook een beetje belangrijk voor de economie vanwege al die cadeautjes die je krijgt!

 74. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Ik weet dat je graag zegt dat leeftijd slechts een getal is, maar laten we eerlijk zijn, het is wel een getal dat steeds hoger wordt naarmate we ouder worden.

 75. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wilde je een cadeau geven dat net zo speciaal was als jij, maar helaas was de Mona Lisa niet te koop. Dus hier is een cadeaubon voor de lokale koffiebar.

 76. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent geworden, is het tijd om je te realiseren dat je nooit te oud bent om te leren. Maar soms ben je wel te oud om te onthouden wat je geleerd hebt.

 77. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent geworden, is het tijd om die oude dromen waar te maken. Maar als je nog steeds droomt van een eenhoorn als huisdier, wordt het misschien tijd om realistischer te worden.

 78. Beste vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je ouder wordt, wordt het tijd om te beseffen dat je niet alles kunt hebben wat je wilt. Maar hey, je hebt in ieder geval mij als vriendin en dat is al heel wat waard.

 79. Gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent geworden, hoop ik dat je de wijsheid hebt gevonden die je hebt gezocht. Of anders hoop ik dat je een goede therapeut hebt gevonden die je kan helpen.

 80. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je ouder wordt, wordt het tijd om na te denken over je levensdoelen en ambities. Maar hey, als Netflix kijken nog steeds op de top van je lijstje staat, wie ben ik dan om je tegen te houden?

 81. Gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent geworden, hoop ik dat je je realiseert hoe belangrijk het is om gezond te eten en te leven. Of je kunt gewoon doorgaan met het eten van taart en pizza, en er morgen spijt van hebben.

 82. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je ouder wordt, is het tijd om te stoppen met het tellen van de kaarsjes op je verjaardagstaart. Anders duurt het alleen maar langer voordat we kunnen gaan zingen.

 83. Lieve vriendin, gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent geworden, mag je eindelijk de waarheid spreken. Maar alsjeblieft, vertel me niet hoe oud ik eruit zie.

 84. Gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent geworden, is het tijd om te stoppen met het geloven in sprookjes. Maar als je nog steeds gelooft dat prinsen op witte paarden bestaan, dan ben je nog lang niet oud genoeg.

 85. Beste (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je ouder wordt, wordt het tijd om te stoppen met het zorgen maken over kleine dingen. Tenzij die kleine dingen een rimpel of twee zijn, dan mag je je zorgen maken.

 86. Lieve (naam), gefeliciteerd met je verjaardag! Nu je weer een jaar ouder bent geworden, is het tijd om te beseffen dat het leven te kort is om ongelukkig te zijn. Tenzij je ongelukkig bent omdat je ouder wordt, dan mag je klagen zoveel als je wilt.

 87. Beste verjaardagsvrouw, gefeliciteerd! Laten we deze dag vieren met veel humor, want als er één ding is waar we niet genoeg van kunnen krijgen, dan is het wel een goede grap!

 88. Lieve jarige job, gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag de dag vieren met veel lachen en grappen, want als er iemand is die weet hoe je een feestje moet bouwen, dan ben jij het wel!

 89. Happy birthday, grappige vrouw! Vandaag vieren we de dag dat je in ons leven kwam en het een stuk grappiger maakte. Laten we daarom deze dag vieren met veel humor en nog meer plezier!

 90. Gefeliciteerd, jarige vrouw! Laten we vandaag de dag vieren met veel humor en grappige verhalen. Want als er één ding is dat we niet kunnen weerstaan, dan is het wel een goede grap!

 91. Beste vrouwelijke vriend, gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag de dag vieren met veel humor en lachen, want als er iemand is die weet hoe je het leven moet vieren, dan ben jij het wel!

 92. Lieve verjaardagsvrouw, gefeliciteerd! Laten we deze dag vieren met veel humor en grappen, want als er één ding is waar we allemaal van houden, dan is het wel een goede lach!

 93. Gelukkige verjaardag, grappige vrouw! Laten we vandaag de dag vieren met veel humor en grappige verhalen, want als er één ding is dat we nodig hebben, dan is het wel wat lichtvoetigheid in ons leven!

 94. Gefeliciteerd, geweldige vrouw! Laten we vandaag de dag vieren met veel humor en plezier, want als er één ding is dat we allemaal kunnen gebruiken, dan is het wel een goede lachbui!

 95. Lieve jarige vrouw, gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we vandaag de dag vieren met veel humor en grappige anekdotes, want als er één ding is waar we allemaal van houden, dan is het wel een goed verhaal!

 96. Beste verjaardagsvrouw, gefeliciteerd! Laten we vandaag de dag vieren met veel humor en lachen, want als er één ding is dat we allemaal nodig hebben, dan is het wel wat vrolijkheid in ons leven!

 97. Happy birthday, beste vrouw! Laten we vandaag de dag vieren met veel humor en plezier, want als er één ding is dat ons allemaal gelukkig maakt, dan is het wel een goede lach!

 98. Gefeliciteerd met je verjaardag, grappige vrouw! Laten we vandaag de dag vieren met veel humor en hilariteit, want als er één ding is dat we niet kunnen weerstaan, dan is het wel een goede grap!

 99. Lieve jarige vrouw, gefeliciteerd met je verjaardag! Laten we deze dag vieren met veel humor en vermaak, want als er één ding is dat we allemaal nodig hebben, dan is het wel wat vrolijkheid in ons leven!

 100. Happy birthday, mijn favoriete grappige vrouw! Laten we vandaag de dag vieren met veel humor en geestigheid, want als er één ding is dat we allemaal kunnen gebruiken, dan is het wel wat lichtvoetigheid en plezier in ons leven!